Little Pumkin Food

Little Pumkin Food

Wij mochten de heerlijke vriesverse maaltijden van Little Pumkin Food testen. Little Pumkin levert vriesverse natuurlijke, biologische voeding zonder bewaarmiddelen aan huis. Je kan kiezen om dit éénmalig te laten leveren maar je kan eveneens gaan voor een maandelijks abonnement.

Er bestaan twee verschillende leeftijdscategoriëen: 6 tot 12 maanden en +12 maanden.

Wij kregen de favourite box. Deze bestaat uit 8 maaltijden met twee verschillende smaken: rode biet, aardappel, wortel kervel en pompoen, bataat, kerrie, kikkererwten en peterselie.

Beide smaken vielen echt in de smaak bij onze dochter. Bovendien vind ik het gemakkelijk om altijd iets in de vriezer te hebben,voor het geval ik eens geen tijd heb om te koken. Wetende dat het dan ook nog eens vers, natuurlijk en biologisch is, is een groot pluspunt!

Neem hier een kijkje op hun website voor meer informatie: https://littlepumpkin.be/Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *