De compacte Mondo plooibuggy van Elodie Details

De compacte Mondo plooibuggy van Elodie Details

Ik kreeg van Baby Matters, de exclusieve distributeur van Elodie Details, de nieuwste buggy van Elodie Details toegestuurd met de vraag om deze uit te testen.

Deze plooibuggy is zeer compact, weegt maar 6,8kg, en kan dus perfect als handbagage in het vliegtuig meegenomen worden. Het open en dicht klappen is zeer eenvoudig en doe je met één hand.

Het grootste voordeel van deze plooibuggy vind ik dat ze geschikt is vanaf de geboorte. Dit doordat de rugleuning en beensteun helemaal plat gelegd kunnen worden. De buggy heeft een zonnekap die UPF50+ is en kan verlengd worden met een rits. Hierdoor zal je kindje altijd beschermd worden tegen de zon. In de opbergmand onderaan past een stow & go rugzak, ideaal om spullen in op te bergen. Wanneer je de buggy dichtklapt hoef je dus enkel de rugzak uit de mand te nemen, super handig dus!

Bovendien kan de buggy overal gebruikt worden. In de stad, in de winkel of in het park; overal rij je vlot doorheen.

Elodie Details is heel gekend voor haar leuke printjes. Ook de Mondo buggy komt in een ruim assortiment van printjes en kleuren. Voor elks wat wils dus! Ook niet onbelangrijk is dat de buggy volledig gemaakt is uit gerecycleerde PET-flessen!

Conclusie:
Wie op zoek is naar een compacte buggy die overal inzetbaar is met bovendien een trendy design, zit bij Elodie op het juiste adres!

Hebben jullie interesse? Neem dan hier een kijkje: https://www.babymatters.com/en/our-brands/elodie-details/EL/compact-stroller/103/mondo-stroller/EL80820/Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *