Kinder eetsetje Oxo Tot

Kinder eetsetje Oxo Tot

Een tijdje geleden kreeg ik van Baby Matters het nieuwe eetsetje van Oxo Tot toegestuurd.

Het is helemaal gemaakt uit silicone, super handig met kids natuurlijk want het is hierdoor niet breekbaar. Zowel het kommetje als het bordje hebben een verstevigde bodem en zijn hierdoor anti-slip en gaan minder snel omvallen. Het lepeltje, eveneens gemaakt uit zachte silicone, is super handig in gebruik voor een klein kinderhandje. Het bijpassend slabbetje bestaat uit een niet doorlaatbare soepele stof en een opvang bakje. Ideaal voor de morsers. En dan heb ik het nog niet gehad over de drie prachtige kleuren: pink, teal en navy. Je kan ze perfect combineren. Wat ik ook een groot voordeel vind is dat de bordjes, kommetjes en lepeltjes zowel in de vaatwasser als in de microgolfoven kunnen.

Eloïse is zeer blij met haar nieuwe eetsetje en wil uit niets anders meer eten!

Hebben jullie interesse? Neem dan zeker hier een kijkje: https://www.babymatters.com/en/our-brands/oxo-tot/OX/eating/122/silicone-plate/OX2050/Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *