Mousse van rood fruit

Mousse van rood fruit

De dag starten met een heerlijk smeuïge mousse die bovendien gezond is? Ja dat kan! Dit ontbijtje is in enkele minuten klaar en kan je het gemakkelijk de dag voordien maken. Geen excuus meer om het ontbijt over te slaan! Wat overschot? Ik vind het ook heerlijk smaken als gezond dessertje!

Ingrediënten (2 à 3 porties)

  • 300 gram bevroren diepvries fruit (ik gebruikte een mix van aardbeien en frambozen)
  • 2 rijpe bananen
  • 1 rijpe avocado
  • Sap van 1 citroen
  • 5 kleine dadels (optioneel)

Zo maak je het

Doe alle ingrediënten (buiten de dadels) in een blender en mix tot een gladde massa. Proef ervan, indien je het niet zoet genoeg vindt voeg dan de dadels toe en mix nogeens (je kan er ook minder of meer toevoegen, afhankelijk van je voorkeur). Smakelijk!

Zelf uitproberen? Ik ben benieuwd naar het resultaat. Tag mij op Instagram: @julies.flavoursGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *