Pindakaas Energy Balls

Pindakaas Energy Balls

Op zoek naar een lekkere en gezonde snack? Deze sneeuwmannetjes zijn bovendien ideaal om met je kids te maken tijdens de Kerstvakantie. Maar wees gerust je kan de balletjes gewoon heel het jaar door maken/eten.

Ingrediënten

  • 100 gram pindakaas (zonder toegevoegde suiker)
  • 200 gram dadels
  • 50 gram geraspte kokos + wat extra voor de afwerking

Zo maak je het

Voeg alle ingrediënten (pindakaas, dadels en kokos) samen in een blender en blend alles tot je een smeuige massa hebt. Vorm stevige balletjes van de massa en rol deze vervolgens door de kokosrasp. Leg ze 30 minuten in de koelkast zodat ze wat kunnen uitharden. Gebruik cacaonibs om de ogen van de sneeuwman te maken en goji bessen voor het neusje. Smakelijk!

Zelf uitproberen? Ik ben benieuwd naar het resultaat. Tag mij op Instagram: @julies.flavoursGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *