Smeuïge Chocolademousse

Smeuïge Chocolademousse

Dat ik een zoetebek ben wisten jullie waarschijnlijk al wel. Daarom deel ik vandaag een leuk dessertje met jullie. Snel gemaakt en ideaal voor de feestperiode die er aankomt.. De chocolade mousse is bovendien heerlijk zoet en romig.

Ingrediënten

  • 2 rijpe avocado’s
  • 2 rijpe bananen
  • 1 el honing
  • 50 gram cacao
  • 1 tl vanillepoeder

Zo maak je het

Voeg alle ingrediënten in een blender en mix. Zorg ervoor dat alles goed onder elkaar vermengd is. Verdeel de mousse in potjes en laat opstijven in de koelkast. Voor je de mousse opdient kan je deze versieren met cacaonibs, goji bessen, kokosrasp,…

Zelf uitproberen? Ik ben benieuwd naar het resultaat. Tag mij op Instagram: @julies.flavoursGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *