Chocolade Wafels

Chocolade Wafels

Na de havermout wafels met banaan volgen nu de chocolade wafels. Deze keer maakte ik ze met zoete aardappel. Ook deze zijn een absolute aanrader! Ze zijn gemakkelijk te maken dus in no-time tover je een heerlijk ontbijt of snack op tafel!

Ingrediënten

  • 120 gram zoete aardappel (geschild)
  • 70 gram speltbloem
  • 70 ml amandelmelk
  • 10 gram kokosbloesemsuiker
  • 15 gram cacao
  • 1/4 tl baking soda

Zo maak je het

Schil de zoete aardappel, snij ze in stukjes en kook ze. Wanneer deze zacht is voeg je ze samen met alle andere ingrediënten in een keukenmachine. Mix tot je een glad beslag bekomt. Verwarm de wafelijzer voor en vet deze in zodat de wafels niet blijven kleven. Bak de wafels zo’n 5 minuten. Je kan de wafels versieren met toppings naar keuze, maar persoonlijk vind ik ze zo ook lekker!

Zelf uitproberen? Ik ben benieuwd naar het resultaat. Tag mij op Instagram: @julies.flavours2 thoughts on “Chocolade Wafels”

  • Hey Julie, ik vind het fantastisch dat je deze blog bent begonnen!! Ik check al enige tijd je Instagram om ideetjes op te doen en mijn levensstijl te veranderen. Jouw tips en tricks en zalige gerechten helpen daar zeker bij! Ik kan niet wachten om al jouw inventieve gerechten hier terug te vinden 🙂 Veel groetjes en veel succes met de blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *