Overnight Chocolade Chiapudding

Overnight Chocolade Chiapudding

Ik start mijn dag graag met een gezond en voedzaam ontbijt vol essentiële voedingstoffen. En deze chiapudding is daar de perfecte keuze voor. Vandaag maakte ik een chocolade versie (Yes I have a chocolate addiction). De chiapudding maak je de dag voordien. Dus géén excuus meer om het ontbijt over te slaan!

Ingrediënten

  • 200 ml amandelmelk
  • 4 el chiazaad
  • 2 el cacao
  • 1 à 2 el honing
  • snuifje vanillepoeder

Z0 maak je het

Meng alle ingrediënten in een kom. Indien je graag zoet eet voeg je 2 el honing toe. Anders moet 1 el voldoende zijn. Laat de pudding in de koelkast opstijven tot de volgende ochtend. Versier de pudding met ingrediënten naar keuze (fruit, noten, cacao nibs,… ).

Zelf uitproberen? Ik ben benieuwd naar het resultaat. Tag mij op Instagram: @julies.flavoursGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *