Gezonde groentefrietjes van knolselder

Gezonde groentefrietjes van knolselder

Tegenwoordig maak ik vaak groentefrietjes en ik ben er echt dol op. Daarom deel ik vandaag mijn receptje voor de knolselderfrietjes.

Ingredi├źnten

  • 1/2 knolselder
  • peper en zout
  • paprikapoeder
  • olijfolie

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de knolselder en snij deze in reepjes. Leg de frietjes op een bakplaat die bekleed is met bakpapier en besprenkel ze met olijfolie. Bestrooi ze daarna met wat peper, zout en paprikapoeder. Leg ze voor ongeveer 20 minuten in de oven. Na 10 minuten mag je ze eventueel omdraaien zodat ze langs alle kanten gelijkmatig garen. Je kan de frietjes serveren met wat hummus, guacamole,… of gewoon als bijgerecht. Smakelijk!

Zelf uitproberen? Ik ben benieuwd naar het resultaat. Tag mij op Instagram: @julies.flavoursGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *