Pink Smoothie ♥

Pink Smoothie ♥

Op vraag van vele, hierbij het lang verwachte receptje van de pink smoothie ♥. Eigenlijk zou je het ook ‘pink nicecream’ kunnen noemen. Ik hou er echt van hem te maken en te versieren (vooral wanneer ik veel tijd heb). Tegenwoordig ben ik helemaal into bloemen om de smoothie te versieren. Je kan er eindeloos mee variëren, ik ben benieuwd jullie creaties te zien! ♥

Ingrediënten

  • 1 bevroren banaan
  • 150 gram bevroren rood fruit
  • 50 gram (plantaardige) yoghurt
  • 120 ml amandelmelk
  • 1 tl vanille poeder
  • sap van 1/2 limoen

Zo maak je het

Voeg alle ingrediënten in de blender en mix. Je kan ook 170 ml amandelmelk gebruiken in plaats van yoghurt. Aangezien al het fruit bevroren is, zal het even duren eer je een ‘creamy’ mengsel bekomt.

Zelf uitproberen? Ik ben benieuwd naar het resultaat. Tag mij op Instagram: @julies.flavoursGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *