Popeye Pancakes

Popeye Pancakes

Al lange tijd zie ik op Instagram foto’s passeren van groene pannenkoeken. Vandaag heb ik deze zelf uitgeprobeerd. Ze zijn ideaal wanneer je toch graag een portie groenten wil toevoegen aan een zoet gerecht. Deze op het eerste zicht vreemde combinatie is verassend lekker. Daarom deel ik dit gerecht snel met jullie.

Ingrediënten

  • 105 gram speltbloem
  • 1 banaan
  • 1 volle hand spinazie
  • 150 ml amandelmelk
  • 1 el dadel stroop of andere
  • 1 tl vanillepoeder
  • 1 tl baking soda

Zo maak je het

Voeg alle ingrediënten samen in een kom en mix tot een glad beslag. Verhit de olijfolie of kokosolie in een pan en bak pannenkoekjes van het beslag. Stapel de pannenkoekjes. Je kan variëren met de toppings die je gebruikt. Ik gebruikte banaan en chocoladesaus maar ze zijn vast ook lekker met rood fruit.

Zelf uitproberen? Ik ben benieuwd naar het resultaat. Tag mij op Instagram: @julies.flavoursGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *